Klarhed Voice Spray

Klarhed Voice Spray

claritybeach
Den helt naturlige spray skabt af sangere til sangere, kunstnere, entertainere. Også brugt af skuespillere, lærere, undervisere og call-center medarbejdere.

Kun friske, bruges lokale råvarer. Der er ingen kunstige farver, smagsstoffer, konserveringsmidler, alkohol eller parabener i vores sprays.

Handy lomme størrelse 30 ml (ca. 70 spray)

Giv din stemme Klarhed i dag!

Brugsanvisning:

Omrystes før brug. Spray i munden. Brug så ofte det er nødvendigt.

Oprettet af sangere til sangere

Skaberen af ​​Klarhed, en professionel sanger og vocal coach, forstår den skrøbelige karakter af stemmen og virkningerne visse produkter kan have, derfor ikke bruge nogen alkohol, kunstige konserveringsmidler eller kemikalier i tilblivelsen af ​​denne spray. Klarhed er designet til at lindre mindre irritationer og fugter de områder i nød.

Hemmeligheden er ude. Prøv det og se, hvorfor Klarhed hals spray er nu det foretrukne valg for folk, der bruger deres stemme for et levende. Perfekt til sangere, sangere og entertainere, skuespillere og voice-over, call-center medarbejdere, lærere, undervisere og salgspersonale.

Hvad betyder den?

Klarhed er lavet af kun de fineste, naturlige ingredienser. Mange af ingredienserne er fremskaffede lokalt eller dyrkes inden for vores egen walled garden i Herefordshire og etisk høstet og forarbejdet straks at fastholde de bedste smagsoplevelser. Velegnet til vegetar eller veganer brug.

Ingredienser:

Elderberry Smag:
Vand, Glycerin, Aloe Vera *, hyldebær Juice *, Rose Cider Eddike * og Natural Flavours * (ekstrakter af lakrids, ingefær, salvie, timian, hyben, Elderflower *)
Honning Citron Aromatiseret
Vand, Glycerin, Aloe Vera *, honning *, citronsaft *, Rose Cider Eddike * og Natural Flavours * (ekstrakter af lakrids, ingefær, salvie, timian, hyben, Elderflower *)
Mint Flavour

Vand, Glycerin, Aloe Vera *, Rose Cider Eddike * Spearmint Uddrag * og Natural Flavours * (ekstrakter af lakrids, ingefær, salvie, timian, hyben, Elderflower)

* Økologiske ingredienser anvendes.

Du vil ikke finde nogen kunstige smagsstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer eller parabener i vores produkter og er velegnet til vegetarer, Vegansk forbrugere.

Allergi Advice

Selvom Clarity ikke indeholder, er heller ikke i kontakt under fremstillingen med nogen af de vigtigste Fødevareallergener, der nu kræves for at blive mærket af EU, skal du tjekke ingredienslisten for at se, om Klarhed er egnet til dig.

Clarity Spray 1 x 30ml
Clarity Spray 1 x 30ml
Honey & Lemon flavour. Give your voice clarity today.
Clarity Spray 2 Pack Supersaver 2 x 30ml
Clarity Spray 2 Pack Supersaver 2 x 30ml
2-pack. Available in Elderberry and Honey & Lemon flavours. Give your voice clarity today. Choose your flavour below:
Clarity Spray 6 Pack Super Saver 6 x 30mls
Clarity Spray 6 Pack Super Saver 6 x 30mls
6-pack. Available in Elderberry and Honey & Lemon flavours. Give your voice clarity today. Choose your flavour below:
Clarity Spray 12 Pack Super Saver
Clarity Spray 12 Pack Super Saver
12-pack. Available in Elderberry and Honey & Lemon flavours. Give your voice clarity today. Choose your flavour below: